Hoewel ook nu – ondanks de stijgende vaccinatiegraad – het coronavirus weerbarstig blijft, doen we als Lunetten Wil Wel nog steeds ons best om te doen wat wél kan. Met wat we op het programma hebben staan begint het weer aardig op het pre-coronatijdperk te lijken, al moeten we natuurlijk rekening houden met voortdurend veranderende maatregelen en de kans dat we geplande activiteiten moeten annuleren.

Toch zijn we vanaf het moment dat er weer meer kon meteen aan de slag gegaan, vanuit de wetenschap dat de behoefte aan ontmoeting en contact onder onze achterban groot is. Inmiddels hebben we dan ook al weer de eerste activiteiten achter de rug: ontmoeting op de zondagmiddag, een ‘live’ buurtdialoog, twee Appeltaartconcerten (zie deze link), een verrassingsoptreden voor de deelnemers van het Zorgcafé (zie deze link) en de eerste drie colleges in een collegereeks van vier. En waar we normaal gesproken altijd even een zomerstop inlassen, proberen we deze zomer de activiteiten zo veel mogelijk doorgang te laten vinden, als we maar even kans zien om dat met onze vrijwilligers te organiseren.

De ontmoeting op de laatste zondagmiddag van de maand staat dus de komende maanden steevast op ons programma, net als het sjoelen op de tweede zondag van de maand. Ook worden na de zomer weer buurtdialogen georganiseerd en verzorgen we op 24 oktober een muzikale verrassing in de theaterzaal van De Musketon.

Zoals gezegd zijn we gebonden aan wat er op dat moment binnen de kaders van de regelgeving rond corona kan. Dat betekent ook dat open inloop nog steeds niet mogelijk is en dat we nog steeds deelnemers uitnodigen op basis van eerdere deelname aan onze activiteiten. Ben je niet bij ons bekend, maar wil je wel op onze uitnodigingslijst staan, stuur dan even een mailtje naar contact@lunettenwilwel.nl met je gegevens.

Heb je van ons een uitnodiging ontvangen en heb je je komst bevestigt, dan gelden tijdens de activiteit uiteraard de maatregelen die op het moment dat de activiteit plaatsvindt van kracht zijn.

Hieronder een overzicht van de komende activiteiten t/m november, voor zo ver nu bekend en onder voorbehoud: