Lunetten Wil Wel organiseert regelmatig verschillende activiteiten

Open Inloop
Bijna elke laatste zondag van de maand organiseert Lunetten Wil Wel een Open Inloop in de Musketon.
Met pasen en kerst wordt er ook een lunch georganiseerd en in de zomer ligt de Open Inloop vanwege de vakanties een maand stil.

Tijdens een Open Inloop kun je gezellig kletsen met de andere bezoekers, een kopje koffie of thee drinken en een spelletje doen.
En meestal is er nog iets bijzonders te doen, de ene keer een knutselmiddag, de andere keer een meezingmiddag met een koor.
Gezelligheid en samen leuke dingen doen staan voorop! Voor de koffie & thee vragen we een kleine vergoeding.
Kijk voor de actuele data van Open Inloop middagen op de Agenda.

Zorgcafé
Na enkele succesvolle bijeenkomsten in 2016 die in een behoefte bleken te voorzien, is Lunetten Wil Wel dit jaar gestart met het Zorgcafé. Het Zorgcafé is bedoeld voor wijkbewoners die langdurig zorgen voor hun partner, kind, buur of vriend(in) én voor degenen voor wie ze zorgen.
Op 7 april j.l. heeft de eerste bijeenkomst plaats gevonden. Ook hier maken we een regelmatig terugkerende activiteit van.

De activiteiten voor deze groep wijkbewoners zijn bedoeld om deze mensen met elkaar in contact te brengen, zodat ze ervaringen kunnen delen.
Verder willen we deze mensen ontspanning te bieden en willen we ze ontlasten door sommige klussen uit te laten voeren door vrijwilligers uit ons netwerk.

Achterbanoverleg
Een paar keer per jaar organiseert Lunetten Wil Wel een ‘grote avond’. Op zo’n avond willen we graag met alle wijkbewoners in gesprek om te horen wat de ontwikkelingen in de wijk zijn en waar wijkbewoners behoefte aan hebben. Tegelijkertijd is het een mooie gelegenheid om kennis te maken en om na te gaan op welke manier jij wat in het netwerk van Lunetten Wil Wel kan betekenen. Kijk voor de actuele data op de Agenda.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op via het contactformulier.