Lui Uit Lunetten

Normaal gesproken organiseert Lunetten Wil Wel 4x per jaar het Zorgcafé: een ontmoeting voor mantelzorgers én de mensen voor wie zij zorgen. Om voor de hand liggende redenen kon het Zorgcafé in de achterliggende periode geen doorgang vinden.

Om de bezoekers van het Zorgcafé in deze tijd een hart onder de riem te steken, konden we gelukkig gebruik maken van het aanbod van de Lui uit Lunetten, het welbekende duo uit Lunetten dat op cabareteske wijze het leven in Lunetten bezingt. Zij boden aan om bij een aantal mensen aan de deur op te treden met hun liedjes.

Afgelopen zaterdag was het zo ver: de Lui uit Lunetten deden een aantal adressen in de wijk aan en speelden een aantal klassiekers uit hun repertoire, zoals ’Geef mij maar Lunetten’ en ‘Tante Jet’. Het weer liet zich zaterdag ook van z’n goede kant zien, dus bij de voordeur of in de tuin kon volop genoten worden van de muziek. Dat werd dan ook volop gedaan, de vrolijke noot en de herkenbare teksten brachten bij iedereen een lach op het gezicht.

Naast de met verve gebrachte liedjes waren er ook bloemen met een kaartje voor alle mensen die bezocht werden. Het was voor iedereen een welkom intermezzo dat een mooi doorkijkje bood op wat er binnenkort allemaal weer mogelijk is.

Een enorm ‘dankjewel’ uiteraard voor Arjan Geers en Sjef van Hoof die met zoveel enthousiasme en geheel belangeloos hun liedjes ten gehore brachten.

Op de titelfoto: Sjef, Arjan en Ties.