Wie gaat er dit jaar met de wisselbeker vandoor?

Het eerste deel van het jaarlijkse sjoeltoernooi van de Lunettense sjoelclub Aan de bak heeft inmiddels plaats gevonden. De finale, die eerst op 8 november gespeeld zou worden, is verzet naar 22 november.
Inschrijven voor deelname is niet meer mogelijk. Aanmelden om mee te kunnen doen in 2021 kan via een mialtje naar contact@lunettenwilwel.nl.

Vanwege de maatregelen rondom corona is de organisatie van het sjoeltoernooi als volgt aangepast:
In twee tijdsblokken is er plek voor twee groepen van 9 spelers, verdeeld over drie sjoeltafels. Het toernooi beslaat uit twee speelmiddagen, met de eerste twee poules op zondagmiddag 11 oktober en de finalepoule op zondagmiddag 22 november.

Coronaproof
Bij al onze activiteiten staat veiligheid voorop, van de deelnemers en vrijwilligers. In de voorbereiding en tijdens de activiteiten werken we met een duidelijk protocol waarvan alle vrijwilligers op de hoogte zijn.


Coronarichtlijnen deelname activteiten
Voor deelname aan onze activiteiten gelden de door de overheid vastgestelde richtlijnen. Voor deelname aan onze activiteiten in buurtcentrum De Musketon hanteren we een aangescherpte richtlijn t.a.v het gebruik van mondkapjes: Mondkapje op, dank voor je begrip.
Lees meer over hoe we als Lunetten Wil Wel in corona-tijd onze activiteiten veilig organiseren: Lunetten Wil Wel tijdens corona.