Coronaproof opstelling theaterzaal De Musketon

Lunetten Wil Wel is in coronatijd actief gebleven om oudere en kwetsbare bewoners in de wijk de mogelijkheid te bieden tot ontmoeting en contact.
Het Appeltaartconcert en de Muziekmiddag waren twee van de activiteiten die bijdroegen aan deze doelstelling. De hulp van actieve bewoners die zich vrijwillig inzetten maakt het voor ons mogelijk om bijeenkomsten als deze te organiseren.

Werkwijze
Bij al onze activiteiten zijn we gebonden aan de regels zoals die in deze coronatijd gelden. Voor het gebruik van buurthuis De Musketon betekent het dat er per ruimte maar een beperkt aantal mensen toegelaten kan worden. Dat is de reden dat we, voor de activiteiten die we organiseren, gericht mensen uitnodigen die eerder bij onze activiteiten aanwezig geweest zijn.

Meedoen met onze activiteiten

Het kan dat je niet bij ons in beeld bent, maar dat je wel graag aan een van onze activiteiten mee wilt doen.

Laat het ons dan weten door een mailtje te sturen of te bellen: 06 171 234 54.

Als we je contactgegevens hebben, kunnen we je ook uitnodigen.

Coronaproof
Bij al onze activiteiten staat veiligheid voorop, van de deelnemers en vrijwilligers. In de voorbereiding en tijdens de activiteiten werken we met een duidelijk protocol waarvan alle vrijwilligers op de hoogte zijn.

Coronarichtlijnen deelname activteiten
Voor deelname aan onze activiteiten gelden de door de overheid vastgestelde richtlijnen. Voor deelname aan onze activiteiten in buurtcentrum De Musketon hanteren we een aangescherpte richtlijn t.a.v het gebruik van mondkapjes: Mondkapje op, dank voor je begrip.

Activiteitenprogramma najaar 2020
Dit najaar staan nog de volgende activiteiten op het programma, uiteraard onder voorbehoud en alleen op uitnodiging en na bevestiging van aanmelding.

  • zo 22 november sjoeltoernooi II
  • do 19 & 26 november en 3 en 10 december: Oud Geleerd, Jong Gedaan, colleges i.s.m. Bibliotheek Utrecht
  • zondag 6 december: Ontmoeting op de zondagmiddag
  • di 29 december Eindejaarsverrassing