Taalcafé Lunettenv

Natuurlijk kunnen we als Lunetten Wel Wel zelf ook versterking gerbruiken, kijk maar eens bij onze vrijwilligersvacatures.
Maar we steunen ook graag andere initiatieven in de wijk die bijdragen aan een fijne sociale wijk. Vandaar dat wij onderstaande oproep van het Taalcafé van harte steunen.

Gezocht: taalvrijwilligers Taalcafé Lunetten

PASSIE VOOR TAAL EN MENSEN?

Heb je affiniteit met onze Nederlandse taal? Help je mensen graag Nederlands oefenen in de gemoedelijke en sociale sfeer van Lunet Werkcafé? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat we doen met de deelnemers? Oefenen spreekvaardigheid door praatjes te maken, oefenen lees – en schrijfvaardigheid, taalspelletjes of grammatica oefeningen.

Kortom: Taalcafé Utrecht Lunetten.

Waar: Lunet Werkcafé, Zevenwouden 238, Utrecht Lunetten

Wanneer: elke dinsdag 19.30 – 21.00 uur

VRIJWILLIGER ZIJN BIJ HET TAALCAFE

Helpen bij ons Taalcafé is vrijwillig maar niet vrijblijvend. Je kan als vrijwilliger elke maand aangeven welke dinsdagen je aanwezig bent. En dan wordt er gerekend op je komst.

Onze deelnemers zijn over het algemeen zeer gemotiveerd om (nog beter) Nederlands te leren en het is leuk en heel dankbaar werk.

INTERESSE?

Heb je interesse? Kom vrijblijvend eens kijken en kennismaken op de dinsdagavond.

Eerst nog vragen? Stuur een mailtje naar lunettentaalcafe@gmail.com of kom langs bij Lunet Werkcafé voor je vragen. Hopelijk tot ziens!