Kom jij ons versterken?

Om onze activiteiten uit te kunnen blijven voeren en verder uit te kunnen bouwen hebben we hulp nodig van betrokken wijkbewoners die graag iets voor hun mede-wijkbewoners willen doen. Momenteel zoeken we naar invulling van de volgende vrijwilligersvacatures:

 • coördinator zondagmiddagactiviteit
  meehelpen bij het voorbereiden en organiseren van de maandelijkse zondagmiddagactiviteit:
  lees hier de uitgebreide functieomschrijving: coördinator zondagmiddag (download pdf)
 • algemeen bestuurslid
  meedenken over het opzetten van activiteiten en het versterken van ons bewonersinitiatief, in gesprek gaan met zowel professionals als bewoners:
  lees hier de uitgebreide functieomschrijving: bestuurslid (download pdf)
 • grafisch vormgever
  vormgeven van flyers, posters, advertentiepagina’s en visuals:
  lees hier de uitgebreide functieomschrijving: grafisch vormgever (download pdf)
 • social media specialist/webredacteur
  web- en Facebook-berichten schrijven en plaatsen:
  lees hier de uitgebreide functieomschrijving: social media specialist/webredacteur (download pdf)

Als je enthousiast geworden bent en tijd wilt én kunt besteden aan een van deze vrijwilligersfuncties, laat dan je gegevens achter via het contactformulier. Als je aangeeft in welke functie je geïnteresseerd bent, nemen we binnenkort contact met je op om verder te praten.

Af en toe een klusje of gezellig bezoekje
Wil je liever op wat lossere basis af en toe eens een handje toe  steken als goede buur in de wijk, kijk dan ook eens op www.burennetwerkutrechtzuid.nl, het burennetwerk dat Lunetten Wil Wel in samenwerking met de Stuurgroep Hoograven heeft opgezet. Daar vind je kleine klusjes waarmee je buurtbewoners die het nodig hebben uit de brand helpt.

Zit er niet meteen een vrijwilligersfunctie bij die bij je past, kijk dan ook eens bij de vrijwilligersvacatures van de Vrijwilligers Centrale Utrecht.
Ook kun je eens informeren bij Buurtteam Lunetten, DOCK Lunetten en Musketon Bruist welke vrijwilligersvacatures er bij hen zijn.

Mocht er voor jou niet iets bij zitten, maar ken je wel mensen voor zie onze vrijwilligersvacatures interessant kunnen zijn, laat het ze dan weten!