Welke winkel mist u op Winkelcentrum Lunetten?

Op het Utrechtse Winkelcentrum Lunetten zijn de laatste maanden een aantal winkelpanden beschikbaar gekomen voor nieuwe ondernemingen. Nu het winkelcentrum opnieuw geverfd is, een nieuw logo en een nieuw lichtplan heeft en het plein aan het eind van dit jaar opnieuw wordt ingericht is het tijd om de wensen van de omwonenden te inventariseren.

Wat mist u op Winkelcentrum Lunetten?
Winkelcentrum Lunetten heeft op dit moment een aantal beschikbare winkelpanden, door middel van een sticker-actie wordt geïnventariseerd welke winkel de omwonenden graag in Winkelcentrum Lunetten willen zien. Tijdens de streekmarkt ‘Puur Lunetten’ op zaterdag 7 november kunnen alle bezoekers een sticker invullen en deze op de etalage van één van de beschikbare panden plakken. De winkeliersvereniging inventariseert de wensen en legt dit wensenpakket neer bij alle betrokken partijen.

Ondernemers gezocht
Zoek je een bijzondere locatie voor jouw bedrijf of winkel in een gezellig stukje Utrecht? Neem dan een kijkje op het vernieuwde Winkelcentrum Lunetten. Voor meer informatie over het winkelcentrum of de beschikbare panden kunt u contact opnemen met winkelstraatmanager Annemieke Vegter via a.vegter@hisa.nl.

Wilt u ook meedenken over de invulling van de beschikbare winkelpanden? Kom dan langs bij de kraam op de streekmarkt ‘Puur Lunetten’ op zaterdag 7 november en laat uw wensen horen