zondag 13 december 2015
van 13.00 tot 17.00 uur

De traditionele Kerstmarkt op stadsboerderij de Koppelsteede vindt dit jaar plaats op zondag 13 december van 13.00 tot 17.00 uur. De doelstelling van de Kerstmarkt is het realiseren van een laagdrempelige, gezellige en vooral veilige bijeenkomst voor bewoners uit de wijken Lunetten en Hoograven.

De dertig kraamhouders richten zich met hun, dikwijls uit hobby voortgekomen, zelf vervaardigde producten op de grote diversiteit van bewoners die deze wijken kenmerkt.

Er worden originele en betaalbare Kerstcadeautjes, leuke hebbedingetjes, sieraden van glas, wolproducten, schilderijtjes, kerststukjes en nog veel meer aangeboden.

Er worden marsh mellows gepoft, de Hinnikwagen rijdt je rond in het park of zing mee met Heleen of bezoek de verhalenvertelster. Kijk naar Jozef met zijn ezel en je kunt genieten van het koor A Do Re of Peter met zijn pierementje of neem plaats in de carrousel van Johan.

En natuurlijk is er heerlijke Glühwein met of zonder alcohol, wafeltjes, erwtensoep, pannenkoeken, warme chocolademelk en nog veel meer lekkers