Doe mee met de Eet mee! Sint Maarten Challenge

Buurtgenoten uitgedaagd om sociale netwerk ouderen te vergroten

 

Sint Maarten, de schutspatroon van de stad Utrecht, deelde zijn mantel met een bedelaar en staat sindsdien symbool voor samen delen en solidariteit.

Rond 11 november, zijn naamdag, vieren we in Utrecht het Feest van het delen. Deel de feestvreugde en wees solidair met de oudere medemens.

Ga de uitdaging aan met Stichting Eet mee! en zorg ervoor dat in het weekend van 7 en 8 november zoveel mogelijk ouderen in de gemeente Utrecht met een buurtgenoot

aan tafel gaan voor een hapje en een drankje.

 

Alle ouderen die dit leuk vinden een eetafspraak met Sint Maarten. Dat is het doel. Of het nou gaat om een lunch, een kopje koffie of thee met wat lekkers of een diner. Samen kunnen we ervoor zorgen.

Hoe? Vraag de uitnodigingskaart aan bij Stichting Eet mee! en je ontvangt deze zo snel mogelijk per post. Geef ‘m vervolgens aan de oudere in jouw buurt waarmee jij wel eens wilt tafelen.

Maak een foto van jullie ontmoeting, stuur deze naar Stichting Eet mee! en maak kans op een van de leuke attenties die verloot worden.

 

Doe mee met de Eet mee! Sint Maarten Challenge! Voor meer informatie of het aanvragen van de uitnodigingskaart kun je contact opnemen met Stichting Eet Mee! via 030-2213498 of via www.eetmee.nl.

Stichting Eet mee! stimuleert ontmoetingen tussen inwoners waar samen eten bij mensen thuis centraal staat. Dit doet zij met verschillende formules. Op www.eetmee.nl vind je meer informatie.

 

Annelies Kastein Coördinator
Stichting Eet Mee! | Molenkamp 48 | 3732 EV DE BILT t 030-2213498 | e info@eetmee.nl http://www.eetmee.nl | @EetMeeNL