Week tegen eenzaamheid / 28 september 2023 tot 4 oktober 2023

In de Week tegen Eenzaamheid van 28 september t/m 4 oktober vinden er in heel Utrecht allerlei activiteiten plaats waarbij mensen elkaar kunnen ontmoeten en nieuwe contacten kunnen leggen. Dit alles om aandacht te vragen voor eenzaamheid en sociaal isolement. Vanuit Utrecht Omarmt is een overzicht gemaakt van de activiteiten die in Utrecht georganiseerd worden. Via onderstaande link kom je op de website van Utrecht Omarmt met een overzicht van allerlei activiteiten door de hele stad:

Overzicht activiteiten Utrecht

Specifieke activiteiten in Utrecht Zuid:

  • Inloopactiviteiten bij het Knooppunt in Lunetten: flyer
  • Zin in Utrecht organiseert bijeenkomsten met het thema ‘Nooit te oud om te groeien’ in de Saffier in Hoograven: Zin in Utrecht

Foto: Een tegen Eenzaamheid