2023-09-OEHOE-duo-met-Naima-lage-res-318a-scaled

Zondag 24 september 10:30 – 12:00 uur, kaartverkoop en inloop vanaf 10.00 uur
Musketon, Hondsrug 19, Utrecht

Hoe gaat dat, dansen op klassieke muziek als je uit de moderne dans komt? En hoe speel je eigenlijk met je altviool en cello op soundscapes van jonge producers mee? Strijkduo OEHOE en danseres Naíma Souhaír brengen muziek van J.S. Bach tot Kurt Weill en Dizzy Gheeta. Het wordt bijzonder mooi! Na het concert is er… Appeltaart!

Voor bewoners van Lunetten die zich betrokken voelen bij of deelnemen aan de activiteiten van Lunetten Wil Wel geldt een gereduceerd tarief van slechts € 2,00. Daarnaast wordt een eigen vrijwillige bijdrage op prijs gesteld, daarmee zorg je ervoor dat de concerten van Stichting Appeltaartconcerten breed toegankelijk blijven. Neem je buren mee!

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, aanmelden is dus verplicht. Dat kan door een mailtje te sturen naar contact@lunettenwilwel.nl of door de voicemail in te spreken, daarvoor bel je met 06-17123454, vermeld bij het inspreken je naam.

Je bent welkom als je aanmelding bevestigd is, per mail of per telefoon.
Meld je dus op tijd aan, vol = vol.

Betaling vooraf bij de kassa op zondag 24 september, alleen contante betaling is mogelijk, bij voorkeur gepast!