Leven met vragen rondom de dood

Maandag 25 september, 14:30 – 16:30

Deze dialoog maakt deel uit van een serie dialogen met als thema ‘Leven met vragen over de dood’, die in verschillende wijken in de stad georganiseerd wordt i.s.m. Stadshopsice Utrecht, Gezondheidspact, Lunetten Wil Wel, Dock en Stichting Luistergoud.

Keuzes over de dood, maar ook over het leven. Sommige keuzes vind je misschien makkelijk. Andere moeilijk. Vroeg of laat zul je ze toch moeten maken. Of toch niet? Neem jij liever de regie in eigen handen of vertrouw je dit toe aan iemand anders? Wat vind jij daarin belangrijk?

In dialoog over het levenseinde

Wat begon als een simpel idee ‘praten over de dood, doodgewoon’, is door vrijwilligers tot leven gebracht naar een nieuwe dialoogreeks: Leven met vragen rond de dood. Op vijf verschillende plaatsen in Utrecht gaan we als stadsgenoten de dialoog aan over dit thema. Iedereen is van harte welkom. Meedoen is gratis. Meld je wel even aan via de rode knop op de pagina van Utrecht in Dialoog, volg daarvoor deze link.

Programma

14:30   Welkom en inspiratie op het thema

14:45   In gesprek met elkaar

16:15   Inzichten met elkaar delen en afronden

16:30   Einde

Aanmelden is verplicht en kan via de website van Utrecht in Dialoog.
.