Buurtdialoog in De Musketon, maandag 17 april oktober 2022, 14:30 – 16:30

Je hebt de uitdrukking vast al een keer gehoord: ‘een goede buur is beter dan een verre vriend’. Hoe zit dat voor jou? En voor anderen? Sluit aan, wissel hierover uit en ontmoet buurtgenoten. Je bent van harte welkom!

Meld je aan via de rode knop op deze webpagina van Utrecht in Dialoog: Goede buren in Lunetten

Goede buren

Wat is dat, een goede buur? Ken jij je buren? Hoe is het om een buur te helpen? En vraag jij wel eens om hulp? Wat doe je om een goede buur te zijn? Hoe belangrijk is goed contact met je buren voor jou? We onderzoeken het samen aan de hand van ieders ervaringen.

Programma

14:30    Welkom en inspiratie op het thema
14:45    In gesprek met elkaar
16:15     Inzichten met elkaar delen en afronden
16:30     Einde