Appeltaartconcert

Geheel volgens traditie vond er op tweede kerstdag weer een goed bezochte kerstlunch plaats. Meer dan 50 gasten schoven aan aan een goed gevulde kerstdis.
Dat er weer gesmuld kon worden was mede te danken aan de lokale Albert Heijn, die de boodschappen voor deze kerstlunch weer voor zijn rekening nam. Mede namens alle deelnemers: Hartelijk dank!

Als muzikaal toetje was zangkoor A-Do-Re aanwezig, dat een aantal mooie liederen ten gehore bracht. Kortom, weer een geslaagde kerstmiddag waar veel mensen plezier aan beleefd hebben. Met dank aan A-do-re voor de muzikale noot en aan de vrijwilligers die alles weer goed geregeld hadden!

Toch was het daarmee nog niet op voor dit jaar. Op donderdag 29 december vond er nl. ook nog een Appeltaartconcert plaats. In het kader van het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht bracht Appelduduk muziek uit Armenië, Syrië, Moldavië en Oekraïne (Odessa) ten gehore.
Appelduduk is een gelegenheidsformatie bestaande uit Ghaeth Almaghoot (klarinet), Hike Graafland (viool), Lilit Poghosyan (viool), Michiel Holtrop (viola), en Kalle de Bie (cello).

Dit Appeltaartconcert was voor de vele bezoekers een bijzondere en geslaagde muzikale ervaring, er werd volop genoten. Met natuurlijk een lekker stukje appeltaart tot besluit.

Ook in 2023 zetten we de samenwerking met Stichting Appeltaartconcerten voort, hou dus in de gaten wanneer er weer een Appeltaartconcert op de agenda staat!

AH kerstlunch
AH kerstlunch