Appeltaartconcert De Musketon Lunetten Wil Wel

Appelduduk speelt muziek uit Armenië, Syrië, Moldavië en Oekraïne (Odessa). Inclusief koffie en appeltaart uiteraard!

Donderdag 29 december van 14.30-16.00 uur, kassa open om 14.00 uur, zaal open om 14.15 uur, start concert 14.30 uur.

We hebben maar geluk in Lunetten! Tussen kerst en oud & nieuw is er weer live klassieke muziek in De Musketon! In het kader van het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht brengt Appelduduk muziek uit Armenië, Syrië, Moldavië en Oekraïne (Odessa) ten gehore. We hebben al een aantal Appeltaartconcerten in De Musketon georganiseerd, dus wie daar bij geweest is, weet hoe bijzonder het is om zo dichtbij van klassieke muziek te kunnen genieten!

De uitvoerende musici bij dit concert zijn: Ghaeth Almaghoot (klarinet), Hike Graafland (viool), Lilit Poghosyan (viool), Michiel Holtrop (viola), Kalle de Bie (cello). Leuk weetje: Kalle de Bie is een Lunettenaar!

Aanmelden via Lunetten Wil Wel
Aanmelden per mail: contact@lunettenwilwel.nl o.v.v. Appeltaartconcert
Aanmelden per telefoon: 06-17123454

Kosten
Er wordt een bijdrage in de kosten van € 2,00 p.p. gevraagd, contant te voldoen bij binnenkomst (zorg dat je op tijd bent).

Over Stichting Appeltaartconcerten
Stichting Appeltaartconcerten brengt klassieke muziek naar mensen die om wat voor reden dan ook niet (meer) naar een ‘gewone’ concertzaal kunnen gaan. Er wordt bijvoorbeeld gespeeld in verzorgingshuizen, psychiatrische instellingen en TBS-klinieken. Daarnaast worden concerten in laagdrempelige buurthuizen, bibliotheken en wijktheaters georganiseerd.

Door samen met familieleden, mantelzorgers, buren en vrijwilligers naar klassieke muziek te luisteren zijn de Appeltaartconcerten ook bijzondere sociale gebeurtenissen. Door de muziek proberen we iedereen met schoonheid te raken. Omdat de afstand tussen publiek en luisteraars klein is, ontstaat een intieme en bijzondere sfeer. De appeltaart, die in de pauze of na afloop wordt geserveerd, staat symbool voor warmte en geborgenheid. De muziek wordt gespeeld door professionele musici die óók in grote Nederlandse symfonieorkesten spelen en/of als solist op grote podia optreden.