Zondag 18 september van 10.30-12.00 uur, zaal open om 10.00 uur

Eind september vindt in Utrecht het vermaarde ‘Liszt Competion Utrecht’ (voorheen: ‘Liszt Concours‘) plaats, een competitie waaraan 10 pianisten meedoen en waarin alles draait om de muziek van Liszt. In 2014 won de Nederlander Mengjie Han deze competitie.

Vooruitlopend op dit muzikale festijn eind september speelt Mengjie Ha tijdens het Appeltaartconcert op 18 september in de theaterzaal van De Musketon. Dat doet hij met drie Appeltaart-musici: Saskia Viersen (viool), Michiel Holtrop (altviool), Yke Viersen (cello). Ze spelen muziek van Liszt en andere romantici. Het belooft een muzikale fijnproeverij te worden!

En na de muziek? Is er appeltaart!

Kosten
Er wordt een bijdrage in de kosten van € 2,00 p.p. gevraagd, te voldoen bij binnenkomst (zorg dat je op tijd bent).

Aanmelden via Lunetten Wil Wel
Aanmelden doe je door een e-mail te sturen naar contact@lunettenwilwel.nl of door te bellen met 06 171 234 54.
Vermeld je naam en als je iemand meeneemt geef ook de naam van die persoon op.

Een definitieve bevestiging van deelname ontvang je zo spoedig mogelijk per mail of telefoon.
Het aantal plekken is beperkt, dus meld je snel aan!
We hopen je te kunnen ontmoeten en begroeten bij het concert op zondag 18 september!

(foto: Allard Willemse)

Dit Appeltaartconcert wordt georganiseerd door Lunetten Wil Wel i.s.m. Stichting Appeltaartconcerten en wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning vanuit het Initiatievenfonds van de Gemeente Utrecht..