collage voor een dierbare

Creatieve workshop rondom rouw & verlies

Vrijdag 17 december, Bibliotheek Lunetten
10.15 tot 12.00 uur – Inloop 10.00 uur.

Als een dierbaar familielid, een vriend, vriendin of partner niet meer leeft, kan het fijn zijn om diegene te gedenken. Met een mooie foto op een zichtbare plek, door het branden van een kaars of misschien wel een klein vaasje met steeds weer verse bloemen. Het is troostrijk en geeft je de ruimte om stil te staan bij wat geweest is en wat diegene voor je betekent in het leven nu.

In deze workshop staan we op een creatieve manier stil bij rouw en verlies. Je maakt een klein gedenkmonumentje voor iemand die je mist en er is ruimte om, op een laagdrempelige manier, jouw herinneringen en het gemis met anderen te delen.Op een klein schilderdoek van canvas maak je een collage met jouw dierbare in gedachten. De workshop wordt begeleid door Carlien van Geffen. Zij is opgeleid tot ritueelbegeleider en geeft vorm en inhoud aan bijzondere levensmomenten.

Aanmelden
Via de mail: ouderenindewijk@bibliotheekutrecht.nl
of telefonisch 030 2861894 van maandag t/m vrijdag tussen 10.00-16.00 uur.