Duo 2FeelGood LunettenWilWel

Ook dit jaar kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde muziekmiddag met Duo 2FeelGood. Afgelopen zondagmiddag 24 oktober was het precies een jaar geleden dat Duo 2FeelGood optrad in de theaterzaal van De Musketon.
Ook dit jaar hadden we deze muzikale Lunettenaren kunnen strikken om hun repertoire ten gehore te brengen. En dat deden ze met verve. Duo2FeelGood maakte er weer een sfeervolle en spetterende middag van, waar het aanwezige publiek enorm van genoot.

Gelukkig kreeg het muzikale duo het publiek in de zaal snel op temperatuur, wat de cv-installatie niet echt gelukt was. In ieder geval waren de up-tempo nummers die ook gespeeld werden voor een aantal mensen aanleiding om met de voetjes van de vloer te gaan. De stemming zat er dus goed in.

Die goede stemming was ook goed merkbaar in de pauze, want er werd lustig op los gebabbeld aan alle tafels.
De vrijwilligers deden ondertussen hun best om iedereen te voorzien van koffie en thee met een lekker koekje.

Na de pauze ging Duo 2FeelGood op dezelfde voet verder en bracht nog een hele ris bekende liedjes ten gehore, waar ook weer vrolijk op werd gedanst. Veel te snel was dit muzikale festijn weer voorbij, maar de conclusie was wel: volgend jaar weer!

Meer weten over Duo 2FeelGood? Neem een kijkje op hun website.