Appeltaartconcert: De Nachtegaal

De Nachtegaal en de Keizer, een muzikaal sprookje

Let op: alleen toegang na aanmelding en met coronatoegangsbewijs! Zie onder.

Wat zingt die nachtegaal mooi! En hoe gelukkig wordt de keizer daarvan! Het sprookje ‘De Nachtegaal en de keizer’ werd voor Stichting Appeltaartconcerten op muziek gezet door componiste Monique Krüs.

Op zondagochtend 21 november hebben we wel een hele bijzondere voorstelling in de theaterzaal van De Musketon. Stichting Appeltaartconcerten brengt dan de muzikale voorstelling De Nachtegaal en de Keizer. Een muzikaal sprookje voor iedereen van 8 tot 108 jaar.

We nodigen je dan ook van harte uit om, samen met je kind, je kleinkind, je ouder of je grootouder, je buurman of je buurvrouw, te komen genieten van deze bijzondere voorstelling.

Na afloop is er… appeltaart!

 • Datum: 21 november
 • Tijd: zaal open om 10.30 uur, voorstelling om 11.00 uur
 • Locatie: Theaterzaal in De Musketon
 • Aanmelden: verplicht, via contact@lunettenwilwel.nl

Let op! Het maximum aantal beschikbare plaatsen is bereikt, we zitten vol.
Als je je nu nog aanmeldt, zetten we je op de reservelijst

Let op: het Appeltaartconcert is een culturele activiteit. Om die reden zijn we verplicht om bezoekers te vragen om een geldig coronatoegangsbewijs (QR-check). Zonder geldig coronatoegangsbewijs kunnen we bezoekers geen toegang verlenen.

Coronatoegangsbewijs – Informatie voor bezoekers
Je wilt een bezoek aan ons brengen. Je bent van harte welkom! Je hebt voor je bezoek wel een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Hieronder lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken:

 • Meld je aan voor het Appeltartconcert door een e-mail te sturen naar contact@lunettenwilwel.nl
 • Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl
 • Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app:
  1. testbewijs
  2. vaccinatiebewijs
  3. herstelbewijs
 • Bezoek: je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR-code. En neem je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.

  Meer informatie
 • Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen
 • Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar: helpdesk@coronacheck.nl

  Veel plezier!

De Nachtegaal en de Keizer, een muzikaal sprookje

Met:
Karin Strobos, zangeres en vertelster
Margreet Bongers/ Dymphna van Dooremaal, fagot
Michiel Holtrop, altviool
Ernst Munneke/ Daan Kortekaas, piano

Nynke van den Bergh, regie
Carel Alphenaar, libretto
Sanne Puijk en Lobke van Aar, decor/vormgeving

De ‘Nachtegaal en de Keizer’ wordt mogelijk gemaakt door o.a. het Prins Bernhard Cultuurfonds, het Zadelhoff Cultuurfonds en de Vrienden van Stichting Appeltaartconcerten. De voorstelling in de theaterzaal van De Musketon is mogelijk dankzij de samenwerking met Lunetten Wil Wel.