buurtdialoog lunetten compliment

Ook dit najaar staan er weer een aantal Buurtdialogen in Lunetten op het programma. Utrecht in Dialoog en Lunetten Wil Wel organiseren samen deze buurtdialogen in Lunetten. Nu de maatregelen rondom corona versoepeld zijn, is het weer mogelijk om ‘live’ dialogen in De Musketon te organiseren. Op vrijdag 5 november van 10:00 tot 12:00 uur is het weer zover!

Aanmelden verplicht, volg onderstaande link naar de website van Utrecht In Dialoog en meld je aan met de rode knop [registreren]: https://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/lunetten-de-waarde-van-een-compliment/

De waarde van een compliment

Wanneer geef jij iemand een compliment en hoe ervaar jij het als je een compliment krijgt? Deel je ervaringen en luister naar die van anderen tijdens deze dialoog. Iedereen is welkom!

Lees meer op de website van Utrecht in Dialoog!