Graag brengen wij als Lunetten Wil Wel, als veel-gebruiker van De Musketon, onderstaande uitnodiging van de gemeente bij je onder de aandacht.

Modernisering De Musketon en uitnodiging informatieavond 14 oktober 2021
Graag informeert de gemeente u over de modernisering van De Musketon. Wat staat de gemeente met dit project voor ogen? Dat De Musketon na grootschalig onderhoud en verduurzaming, een plek is en blijft waar iedereen welkom is. Dit deelt de gemeente graag met u tijdens een informatieavond op donderdag 14 oktober. Meer hierover leest u in deze nieuwsbrief van de gemeente.

Informatieavond
Op donderdagavond 14 oktober is er om 19.00 uur een informatieavond. Na de versoepeling van het coronabeleid, worden in de Musketon weer volop activiteiten georganiseerd. Daarom vindt de informatieavond plaats in de grote aula van middelbare school De Passie, Zwarte Woud 211. De gemeente informeert u dan graag verder over het project en u kunt aandachtspunten meegeven voor de volgende fase.

Aanmelden voor de informatieavond kan via musketon@utrecht.nl of telefoonnummer 14030.

Wanneer: donderdag 14 oktober
Locatie: De Passie, Zwarte Woud 211
Tijdstip: 19.00 uur – 21.00 uur

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen?
Dan kunt u contact opnemen met Janet van Oort via e-mailadres vastgoedorganisatieutrecht@utrecht.nl of
via telefoonnummer 14030 of met Samen Musketon (de bewonersvertegenwoordiging) via Samenmusketon@gmail.com.