Buurtdialoog Geheimen

Ook dit najaar staan er weer een aantal Buurtdialogen in Lunetten op het programma. Utrecht in Dialoog en Lunetten Wil Wel organiseren samen deze buurtdialogen in Lunetten. Nu de maatregelen rondom corona versoepeld zijn, is het weer mogelijk om ‘live’ dialogen in De Musketon te organiseren. Op maandag 11 oktober van 10:00 tot 12:00 uur is het weer zover!

Aanmelden verplicht, volg onderstaande link naar de website van Utrecht In Dialoog en meld je aan met de rode knop [registreren]: https://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/lunetten-geheimen-bewaren-of-delen/

Geheimen, bewaren of delen

Het thema van deze buurtdialoog in Lunetten is: Geheimen, bewaren of delen. Heb je de neiging om je geheimen te delen of ze voor jezelf te houden? Hoe voelt het om een geheim te hebben of het naar buiten te brengen? Deel uw ervaringen en luister naar anderen. Iedereen is welkom!