Appeltaartconcert Lunetten Wil wel

Lunetten Wil Wel (LWW) organiseert in samenwerking met Stichting Appeltaartconcerten een klassiek concert.

Heel fijn dat het weer kan en dat we, na eerder uitstel, nu alsnog 2 (identieke) Appeltaartconcerten in de Musketon kunnen aankondigen. We nodigen je graag uit voor een van deze twee concerten op vrijdag 2 juli 2021. Het ene concert vindt plaats van 11.00-11.45 uur en het andere van 14.00-14.45 uur, met na afloop koffie/thee met appeltaart. De concerten vinden (mede) plaats in het kader van het Internationaal Kamermuziek Festival (IKF).

Op het programma staat muziek van Bela Bartok, Django Rheinhart en Piazzola.

Uitvoerende musici: Kalle de Bie (cello) en Appeltaartmusicus Michiel Holtrop (altviool) ontmoeten het accordeon-viool duo Renée Bekkers en Jacobien Rozemond.

Stichting Appeltaartconcerten bevordert laagdrempelig toegankelijke concerten, meestal buiten de gewone concertzalen. De professionele musici spelen voor allerlei doelgroepen, ook voor mensen die niet vanzelfsprekend in contact komen met klassieke muziek. De appeltaart die wordt geserveerd staat symbool voor een warme en ontspannen sfeer waarbij iedereen zich thuis kan voelen. Lees hier meer over de Stichting Appeltaartconcerten.

Organisatie
Ben je liefhebber van klassieke muziek en ben je op de een of andere manier betrokken bij Lunetten Wil Wel of draag je ons een warm hart toe, dan willen wij je de gelegenheid bieden om je aan te melden voor deelname aan dit concert.

Ondanks de verruimingen zijn wij nog wel gehouden aan de regels van de overheid, gemeente en de Musketon. Het aantal mensen dat mag worden toegelaten is daardoor beperkt. We kiezen ervoor om te werken met een ‘aanmeldingslijst’, waarbij de volgorde van aanmelding bepalend is. Als je het leuk vindt om erbij te zijn, meld je dan zo snel mogelijk aan, maar hou voor jezelf een slag om de arm voor wat betreft de toekenning, want die kunnen we pas op een later moment doen. De kans is aanwezig dat we jou en anderen moeten teleurstellen. We rekenen op begrip hiervoor.

Aanmelden
Aanmelden doe je door een e-mail te sturen naar contact@lunettenwilwel.nl  

Vermeld je naam en als je iemand meeneemt geef ook de naam van die persoon op. Laat ook een voorkeur weten op deelname op de ochtend of de middag. Bij geen voorkeur is de kans op deelname groter.  

Kosten: Er wordt een bijdrage in de kosten van € 2,00 p.p. gevraagd.

Een definitieve bevestiging van deelname ontvang je zo spoedig mogelijk. Mocht je na aanmelding ziekteverschijnselen krijgen, meld je dan a.u.b. af, blijft thuis en laat je testen.

We hopen je te kunnen ontmoeten en begroeten op een van de concerten op vrijdag 2 juli.