Vakantiegevoel-vasthouden

Utrecht in Dialoog en Lunetten Wil Wel pikken de draad weer op met de buurtdialogen in Lunetten. Nu de maatregelen rondom corona versoepeld zijn, is het weer mogelijk om ‘live’ dialogen in De Musketon te organiseren. Op vrijdag 25 juni van 14:00 tot 16:00 uur is het weer zover!

Het thema van deze buurtdialoog in Lunetten is: ‘Lekker in je vel’. Wanneer zit jij lekker in je vel? En wat doe je als dat niet zo is? Deel je ervaringen over lekker in je vel zitten tijdens deze dialoog. Iedereen is welkom!

Aanmelden verplicht, volg onderstaande link naar de website van Utrecht In Dialoog en meld je aan met de rode knop [registreren]: https://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/lunetten-lekker-in-je-vel/

Lekker in je vel

Wat betekent lekker in je vel zitten voor jou? Wanneer zit je lekker in je vel thuis, op school, met vrienden, familie, op je werk? Wat is daarvoor nodig, wat helpt je? Vertrouwen in jezelf, op je eigen lijf, in je eigen kunnen, een toekomst? In contact met mensen om je heen, erbij horen, jezelf kunnen zijn? De natuur in trekken, de wind door je haren op het strand, de boslucht opsnuiven?

En wat doe je als je (niet) lekker in je vel zit? Is er muziek die je oren doet suizen, je voeten van de vloer brengen, een gedicht waar je kippenvel van krijgt, een video die je hoofd op hol brengt, kunst die je handen doet jeuken, buitenlucht die naar je hoofd stijgt? Tijdens de buurtdialoog inspireren we elkaar en verkennen we onze dromen en de eerste stap in hoe je (nóg) lekkerder in je vel kunt zitten.