buurtdialoog lunetten complimenten

De buurtdialogen hebben vanwege corona een tijdje stil gelegen, maar we hopen in de loop van april weer van start te kunnen gaan. Mochten de dan geldende corona-maatregelen een live-dialoog niet toelaten, dan vindt de dialoog online plaats. De dialoog op 25 mei is sowieso online.

Deze buurtdialogen staan de komende tijd op het programma:

Vrijdag 23 april: De waarde van een compliment
14.00 – 16.00 uur in De Musketon
Alleen live wanneer de maatregelen het toelaten, anders online

Dinsdag 25 mei: De moeite waard 
19:30 – 21:30 uur, online 

Vrijdag 25 juni: Lekker in je vel
14.00 – 16.00 uur in De Musketon
Alleen live wanneer de maatregelen het toelaten, anders online

Je bent van harte uitgenodigd!
Graag aanmelden via de knop op de website van Utrecht in Dialoog (volg hierboven de respectievelijke link)

We hopen natuurlijk de dialogen live te kunnen doen in De Musketon, maar mocht het onverhoopt niet het geval zijn, dan gaan ze online door. Ben je online niet zo’n held en schrik je ervoor terug om zomaar te gaan te ‘zoomen’, dan is het goed om te weten dat we je op weg kunnen helpen om online je weg in zoom te vinden. Je kunt telefonisch hulp krijgen van een van ons om online te gaan. Meld je hiervoor aan via contact@lunettenwilwel.nl