Martin & Martin kerst 2020

Ook in deze rare kersttijd is het gelukt om 80 vooral oudere en wat meer kwetsbare bewoners van de wijk een kerstpresentje te bezorgen. Normaal gesproken zijn dit de mensen die bij de jaarlijkse kerstlunch aanwezig zijn en/of aan een van de andere Lunetten Wil Wel activiteiten deelnemen.
Vanwege corona kon de kerstlunch dit jaar niet doorgaan en konden afgelopen jaar ook andere activiteiten maar in hele beperkte mate doorgang vinden. Om toch iets in de kerstsfeer te doen werd in samenwerking met AH Lunetten een kertstpresentje samengesteld.

AH Lunetten stelde weer ruimhartig smakelijke en gezellige artikelen uit het assortiment beschikbaar en de studenten uit een Lunettens studentenhuis zaten weer klaar om de tasjes in te pakken en om samen met ons op deze regenachtige dag bij 80 adressen langs te gaan.

Net als bij de paasactie werd ook deze kerstactie erg gewaardeerd, niet allleen vanwege de inhoud van het pakket, maar ook omdat mensen de aandacht waardeerden. Voor velen dus een lichtpuntje in deze voor ons allemaal lastige corona-tijd, maar op deze manier slepen we elkaar allemaal wel doorheen.

Veel dank aan Richard van AH Lunetten en zijn team en aan de studenten!
Fijne feestdagen!