lunetten wil wel 3 november stop

UPDATE 10 NOVEMBER:
Vanwege de aangescherpte corona-maatregelen per 4 november zijn buurtcentrum De Musketon en de Bibliotheek Lunetten vanaf 4 november twee weken gesloten. Dat heeft gevolgen voor een aantal activiteiten die we als Lunetten Wil Wel in deze periode gepland hadden en die helaas niet door kunnen gaan.
In speciale gevallen blijken bibliotheken en buurthuizen de komende twee weken toch open te mogen blijven, heeft premier Rutte toegezegd na vragen in de Tweede Kamer. Mensen met problemen, zoals schulden, blijven op afspraak toch welkom in buurthuizen.
De activiteiten van Lunetten Wil Wel zoals die hieronder vermeld staan vallen niet onder die uitzonderingen en gaan dus in ieder geval tot 19 november niet door.

Het gaat om de volgende activiteiten:

  • College filosofie Oud Geleerd Jong Gedaan, donderdag 12 november
    geannuleerd, wordt opnieuw ingepland, de verwachting is dat het eerste college uit de reeks van 4 op 19 november zal plaatsvinden
  • Bijeenkomst Verlies & Rouw, vrijdag 13 november
    geannuleerd, wordt opnieuw ingepland

We zijn bereikbaar!
Als Lunetten Wil Wel proberen we telkens om binnen de grenzen van wat toegestaan is activiteiten en initiatieven te organiseren die het voor wijkbewoners mogelijk maken elkaar te ontmoeten en contact met elkaar te hebben.
Hoewel dat er door de aangescherpte maatregelen niet makkelijker op wordt, staan wij wel klaar om ondersteuning te bieden waar dat nodig is.
Mocht je je dus de komende weken misschien geïsoleerd voelen en behoefte hebben aan een praatje of hulp nodig hebben, neem dan contact met ons op en bel ons op 06 171 234 54