Week van de Dialoog: Erbij horen in coronatijd

Van 30 oktober t/m 8 november wordt de Week van de Dialoog gevierd en gaan in het hele land mensen met elkaar in gesprek over Erbij Horen. Nieuwsgierig? Kijk hieronder wat er op het programma staat! En vergeet niet je vrienden, buren, collega’s en familie uit te nodigen. Ook via social media!

Juist in een tijd waarin je noodgedwongen meer aan huis gebonden bent en minder mensen ontmoet, zijn de online dialogen van Utrecht in Dialoog een mooie manier om contact te hebben met anderen en om het met hen te hebben over actuele thema’s die je bezig houden. Bekijk ook de video onderaan dit bericht.

Tijdens de Week van de Dialoog staan er mooie en inspirerende dialogen voor jou op stapel! Staat er iets tussen wat je nieuwsgierig maakt? Meld je dan aan voor een van de volgende online dialogen: 

Vrijdag 30 oktober – Landelijke aftrap Week van de Dialoog: Erbij Horen in coronatijd met jong, oud, nieuw en iedereen.

Heb je hulp nodig bij online komen? Lees meer over zoomgebruik of mail naar info@utrechtindialoog.nl. Zij helpen je daar graag online!

Klik op de foto om de video te starten.