Op 7 november is er weer een Sociaal Tuinieren wijkdag in Lunetten. Dit wordt georganiseerd vanuit Stichting Present, in samenwerking met organisaties die in de wijk actief zijn, zoals Burennetwerk Utrecht Zuid en Lunetten Wil Wel.
Op deze dag worden er vijf verschillende tuinen uit de buurt vergroend door vrijwilligers. Dit wordt gedaan voor mensen die dat zelf niet kunnen en daar hulp bij nodig hebben. Er is deze dag ook een tuinexpert aanwezig. Vorig jaar op 26 oktober is er in Lunetten de eerste wijkdag van Sociaal Tuinieren georganiseerd. Dit was een succesvolle dag waarbij er veel dankbaar werk is verricht.

We zijn op zoek naar vrijwilligers die dit jaar willen meehelpen om er weer een geslaagde dag van te maken!

De missie van Stichting Present is om een brug te slaan tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Met Sociaal Tuinieren willen de wijk vergroenen en daarbij mensen uit de buurt met elkaar te verbinden.

Meer info 
Stichting Present Utrecht

Aanmelden 
Aanmelding vooraf noodzakelijk
e-mail info@presentutrecht.nl

Foto: Sociaal Tuinieren Lunetten 2019