donderdag 10 september 2020   |   14:00 – 16:00 uur   |   De Musketon

Lunetten Wil Wel biedt een serie bijeenkomsten aan waar over verlies en rouw gepraat kan worden. Onder begeleiding van Lize Nijenhuis (Rouwinzicht) en Indra van den Berg (Vormgeven en Voorgaan) worden verschillende thema’s rondom verlies en rouw bespreekbaar gemaakt met behulp van het ‘rouwkwartet’. 

Jouw verlies kan betrekking hebben op het verliezen van een persoon, maar ook het verlies van gezondheid, ouderdom, levend verlies: allemaal aspecten waar we last van ervaren. Door over deze thema’s te spreken hopen we een ander perspectief te bieden. Ook het luisteren naar anderen die verlies ervaren, kan heel heilzaam zijn. We creeëren een veilige omgeving, werken in kleine groepjes. 

Om het voor iedereen zo veilig mogelijk te maken, zullen we natuurlijk zorgen voor voldoende afstand. Daarnaast gaan we niet kwartetten. Wel leggen we een aantal kwartetten op tafel om te gebruiken als praatkaarten, zodat ze niet van hand-tot-hand gaan.

We komen samen op donderdag 10 september van 14.00 tot 16.00 uur. Als je interesse hebt om mee te doen, mail dan naar lize.nijenhuis@rouwinzicht.nl. Van harte welkom!

Bijdrage in de kosten: € 6,-, aanmelden verplicht.