Sjoelen Koppelsteede Buurtcamping 2020

Onder een brandende zon werd er op zaterdag 18 juli lustig op losgesjoeld op stadsboerderij Koppelsteede in Lunetten. Ter gelegenheid van de feestelijke lancering van de Buurtfolder Lunetten (de 2020-coronaversie van de Buurtcamping) was Lunetten Wil Wel met een drietal sjoelbakken en de nodige middelen om e.a.a. corona-proof te laten verlopen aanwezig op deze gezellig en sfeervolle dag.

’s Ochtends was de dag feestelijk afgetrapt met een toespraakje en twee speelse kennismakingsspellen. Over de hele dag heen waren er verschillende activiteiten voor jong en oud, met sportactiviteiten voor de allerjongsten en workshops reizen in je eigen omgeving, en vanaf 13.00 uur kon er ook gesjoeld worden. Hoewel de opkomst door de warmte iets minder was dan misschien gehoopt, bleken de sjoelbakken populair bij jong en oud. Ondanks de warmte waren er toch ook een aantal bekenden van Lunetten Wil Wel die de kans te baat namen om eens even flink met de sjoelschijven te schuiven.

Alles verliep in een gemoedelijke camping-achtige sfeer, waar de ijsjes van Roberto van cafetaria De Koppel ook hun aandeel in hadden. ’s Middags was er ook nog de kledingruilmarkt. Ondertussen was Stephanie, de aanjager van de Buurtfolder Lunetten, ook nog met de brandweerwagen de wijk ingetrokken om de kakelverse Buurtfolder onder de bewoners te verspreiden.

Al met al een geslaagde dag waar we als Lunetten wil met plezier een bijdrage hebben geleverd. In augustus staan er in het kader van de Buurtfolder nog een aantal activiteiten op het programma, kijk hiervoor op de Facebook-pagina van Buurtfolder Lunetten, met als sluitstuk op zaterdag 29 augustus de Kick Off De Buurtcamping Park de Koppel- Lunetten 2021!