MHFA

Dé cursus voor eerste hulp bij psychische problemen

Als iemand zich in zijn vinger snijdt of zichzelf verbrandt, dan pak je de EHBO-koffer. Maar wat doe je als een geliefde, een vriend, de buurman of je leerling een paniekaanval krijgt, zijn bed niet meer uitkomt of steeds somberder wordt?

Bijna de helft van de volwassen Nederlandse bevolking krijgt ooit in het leven te maken met psychische problemen. Leer signalen van psychische problemen te herkennen en mensen te ondersteunen!

Kennis. Inschatten. Handelen.

In de cursus vergroot je je kennis over psychische aandoeningen en leer je situaties beter inschatten. Je oefent hoe je het gesprek kunt aangaan met iemand die psychische problemen ervaart en hoe je kunt handelen als iemand in een crisis verkeert. Met de kennis en vaardigheden die je in de cursus leert, kun je echt het verschil maken in het leven van iemand die het psychisch moeilijk heeft.

Zomercursus

Deze zomer kun je de cursis MHFA pop 4 achtereenvolgende dagen volgen in Sporthal de Dreef in Overvecht: 20, 21, 22, 23 juli.

Schrijf je in via de link op deze pagina: zomercursus MHFA

Contactpersoon: Sunita Chote
Mail: sunita@powerbypeers.nl
Telefoon: 06 30845134

Deze training wordt gefinancierd uit de subsidie. Mensen die zich inschrijven en de training toch kunnen volgen, graag tijdig afmelden.

Foto: Mental Health First Aid