Sanne U Centraal

We leven in een tijd van onzekerheid. Onze dagelijkse bezigheden zijn veranderd of zelfs stilgevallen. Het gevoel kan ontstaan dat dagen zinloos voorbij glijden of dat je je geïsoleerd gaat voelen.

U Centraal biedt daarom een training aan: om de dagen gestructureerd door te komen, om positief te blijven en te ervaren dat je er niet alleen voor staat. 

Sanne is projectmedewerker bij U Centraal en organiseert cursussen en trainingen, bijvoorbeeld op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

‘Door de coronacrisis is het helaas niet mogelijk om met groepen bij elkaar te komen. We inventariseren nu waar mensen behoefte aan hebben in deze tijd; wie heeft steun van ons nodig en in welke vorm?
Ook hebben we een speciale online training ontwikkeld: ‘Moed houden tijdens de coronapandemie’.
Tijdens vier online bijeenkomsten gaan we in kleine groepjes aan de slag. Deelnemers leren grip te krijgen op de tijd, nu de dagen wat leger zijn.
En we staan stil bij wat de situatie met mensen doet: welke gedachten heb je en hoe onderhoud je contact met anderen?
We hopen zo het zelfvertrouwen een boost te geven en gevoelens van angst, eenzaamheid en stress iets weg te kunnen nemen.’

Tip van Sanne: ‘Als je nu veel online bent, wissel dan af met wandelen, bewegen, lezen of bellen. En doe je laptop op tijd dicht!’

De training start op 26 en 27 mei. Info: Moed houden tijdens de Coronapandemie