Net vóór corona in maart toesloeg was in Lunetten de cursusreeks Digitale Buddies van start gegaan in de bibliotheek in Lunetten. Helaas moest de reeks vanwege corona na een paar sessies afgebroken worden.

Het plan is nu om in november weer verder te gaan met deze reeks. Niet alle deelnemers zijn weer in de gelegenheid om deel te nemen, dus er zijn 2 à 3 plekken beschikbaar voor nieuwe deelnemers.

Met de winter in het vooruitzicht en mogelijk weer een periode die we vanwege corona meer geïsoleerd door moeten brengen, kan het maar wat handig zijn om je je internet vaardigheden bij te spijkeren.

Kijk hieronder voor informatie over wat deze training te bieden heeft en meld je aan als je interesse hebt

Laat het ook weten als je je andere digitale vaardigheden bij wilt spijkeren, we inventariseren momenteel de behoefte aan training op het gebied van computer- en tablet-gebruik.Overigens is Gordon maar een lokkertje, we verwachten niet dat hij daadwerkelijk zijn opwachting komt maken.

Zin in een gezellige vrijdagmiddag? En wilt u iets leren over de computer en het internet?  Dan is Digitale Buddies iets voor u

Uw favoriete muziek luisteren, een video bekijken van dat ene recept, uw route van A  naar B plannen of beelden van uw geboortehuis zien?  
Dat kan met Digitale Buddies! Ontdek het plezier van internet! Samen met studenten  gaat u (meer) computerervaring opdoen.

Digitale Buddies

Inhoud: aan de slag met de computer op basis van eigen  interesses & hobby’s 
Data: vrijdagmiddagen in november
Locatie: Bibliotheek Lunetten, Hondsrug 21, 3524 BP, Utrecht
Dag: vrijdagmiddag van 14:00​ ​tot 16:00 uur
Voor wie: ouderen met weinig tot geen computerervaring 
Kosten: gratis

Lijkt dit u wat? ​Meld u dan nu​ ​aan​ bij het Ouderen in de Wijk team van  Bibliotheek Utrecht, via ​ouderenindewijk@bibliotheekutrecht.nl​ of telefonisch via  030 28 61 894 (maandag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur). Aanmelden kan ook bij de balie van bibliotheek Lunetten, tijdens openingstijden.

Digitale Buddies wordt uitgevoerd door de GeluksBV in opdracht van de Gemeente Utrecht