Geslaagde kerstlunch in de Musketon

Wat was het weer gezellig bij de inmiddels traditionele Kerstlunch op Tweede Kerstdag in de Musketon! Het was weer gezellig druk en iedereen liet zich de lekkernijen bij de goed verzorgde kerstlunch goed smaken. De deelnemers hadden het goed naar hun zin en aan de tafeltjes werd nog een tijd lang gezellig doorgekletst.

Veel waardering natuurlijk voor de vrijwilligers die zich in de voorbereiding én op de dag zelf ingezet hebben om er weer een succes van te maken. Dit jaar mochten zij zich ook gesteund weten door onze lokale Albert Heijn, die dankzij supermarktmanager Richard Willemse een flinke bijdrage leverde aan de kerstlunch door het beschikbaar stellen van de boodschappen, waarvoor veel dank!

Veel mensen lieten weten te hebben genoten van alles en iedereen. Fijn! Volgend jaar weer!(vanwege privacy-overwegingen geen foto’s van de deelnemers aan de kerstlunch)