Nominatie Inloophuis Het Knooppunt
Onze tip is niet alleen een tip, maar vooral ook een aanbeveling! Dit jaar is Het Knooppunt genomineerd voor de Ariënsprijs voor diaconie. Wil je voor Het Knoopunt en je wijkgenoten je best doen? Breng dan je stem uit op Het Knooppunt, dat kan via deze link: stemmen Ariëns publieksprijs. Je steun wordt enorm op prijs gesteld!

Wat is Inloophuis Het Knooppunt
Inloophuis Het Knooppunt is al jarenlang huiskamer in de wijk voor enkele tientallen mensen, die zich hier thuis voelen. Velen van hen wonen alleen en hebben het niet makkelijk. Sommigen zijn echte stamgasten, anderen komen af en toe. Wat ze daar vinden? Een plek waar je gewoon kunt binnenlopen zonder dat je van alles moet of allerlei vragen moet beantwoorden, zoals bij de hulpverlening vaak het geval is. Je kunt meedoen met een gesprek of zwijgen of iets lezen of zegeltjes plakken of…

Het inloophuis staat open voor alle wijkgenoten. Bijna elke dag kun je aanschuiven voor een kopje koffie en een praatje. Op vrijdagavond worden er spelletjes gespeeld en op zaterdag kun je terecht in de ruilwinkel. Het Knooppunt wordt georganiseerd door vrijwilligers en wordt ondersteund door de kerken en sociaal makelorganisatie DOCK.

Meer weten over Het Knooppunt? Kijk dan hier: Het Knooppunt.