Hoe hou jij het kind in jezelf levend?
Wanneer voel je dat kind, en wat brengt je dat? Wil je in bomen klimmen, de dijk afrollen, tikkertje spelen, fikkie steken op het strand of naakt de zee in rennen? En wat als je het spelende kind, echt los zou laten. Hoe zou jouw leven er dan uit zien?

Verruim je blik
De Buurtdialoog brengt wijkgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar aan gesprekstafels van 6 tot 8 personen om nieuwe perspectieven, werelden en mogelijkheden te ontdekken. Een dialoog is een openhartig gelijkwaardig gesprek over thema’s die leven waarin nieuwsgierigheid voorop staat. Wil je ook je blik verruimen?

Datum: 18 juni 2019
Tijdstip: 14.00-16.00 uur
Locatie: De Musketon, Hondsrug 17-19, 3524 BP Utrecht