Op zondag 26 mei wordt voor de 15e keer op rij de ‘Dag van het Park’ gehouden
De Dag van het Park valt op de laatste zondag van mei, een dag waarop Lunetten Wil Wel normaal gesproken een zondagmiddagactiviteit organiseert. Omdat deze dag samenvalt met Dag van het Park en diverse organisaties daar een aantal leuke activiteiten op het programma hebben staan, gaat de reguliere zondagmiddagactiviteit in De Musketon NIET door. We nodigen de deelnemers aan de maandelijkse zondagmiddagactiviteit graag uit om de Dag van het Park te bezoeken*.

Het evenement is voor jong en oud en er worden diverse activiteiten georganiseerd. Zo is er muziek, theater, dans en worden er workshops gegeven. U bent van harte welkom van 13:00 tot 17:00 uur op het terrein van Stadsboerderij Koppelsteede.

Hou voor het programma de berichten op Prikbord Lunetten en de flyer van de Dag van het Park in de gaten!
Of kijk hier: Utrecht Natuurlijk: Dag van het Park Koppelsteede.

We wensen iedereen veel plezier tijdens de Dag van het Park op zondag 26 mei op Stadsboerderij Koppelsteede!

NB. Lunetten Wil wel is dit jaar niet met een kraampje aanwezig op de Dag van het Park.

* Heb je hulp nodig bij vervoer naar de Koppelsteede, neem dan even contact op met Lunetten Wil Wel.