Muzikale zondagmiddag op 11 november

Zondag 11 november muzikale zondagmiddag van 14.00-17.00 uur in de theaterzaal van de Musketon.
Toegang gratis, iedereen is welkom!

Met op het programma:

DUO2FEELGOOD speelt bekende pop- en easy listeningmuziek, passend bij bijvoorbeeld een diner of receptie, (tuin)feest etc. Allround zangeres Marian verzorgt met haar aangename warme stem de zangpartijen en gitaar. Professioneel toetsenist John neemt op geweldige manier de gehele muzikale omlijsting en backingvocals voor zijn rekening.

 

 

 

 

Lui uit Lunetten zingen liedjes met een lach en een traan uit en over Lunetten: over de romantiek van het alledaagse leven in een bloemkoolwijk.

 

 

 

 

 

De J-Street Band is een echte ‘buurmannenband’ uit Hoograven, en speelt veel in en rond Utrecht-Zuid. Wat de mannen tien jaar geleden bij elkaar bracht? De liefde voor muziek! De band speelt het beste uit de Top 2000, van 60’s soul, 70’s pop, 90’s rock en hits van nu. Voor Lunetten Wil Wel steken ze een aantal nummers in een semi-akoestisch jasje.