Visual dialoog grip

Maandagmiddag 15 oktober kan je deelnemen aan een buurtdialoog in de Musketon. Samen met anderen onderzoeken we ervaringen en mogelijkheden rond het thema Grip op je leven.

Grip op je leven
Heb jij grip op je leven, zit je aan het stuur of beweeg je mee met wat komt en gaat? Durf je hulp te vragen aan familie, vrienden, buren of professionals als dat nodig is of los je dat anders op? Hoe is het om afhankelijk te zijn van anderen als je gewend bent zelf de regie over je leven te hebben, je gehecht bent aan je dagelijkse routines en de manier waarop je leeft? Hoe hou je regie
als anderen vinden dat je zorg nodig hebt, je afhankelijk bent van procedures, protocollen en beslissingen van anderen? En hoe is het om voor een ander te zorgen? Wat verandert er als je burenhulp biedt, mantelzorger wordt of als een naaste zorg vraagt? En wat als er moeilijke beslissingen genomen moeten worden? Lukt het je om samen met cliënt en professionals een goede beslissing te nemen? Hoe grijpt dat in op jouw leven?

Wat is een buurtdialoog?
In een buurtdialoog kun je jouw ervaringen en dromen met buurtgenoten delen in een open en verdiepend gesprek. De gesprekken vinden plaats aan tafels van 6 tot 8 personen onder begeleiding van een getrainde dialoogbegeleider. Iedereen komt aan bod en wordt gehoord. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en mooie verhalen van mensen uit je buurt. Lees hier meer over wat een dialoog is: Wat is een dialoog?

Datum & tijd
Datum: 15 oktober | Tijd: 14:30 – 17:00
na afloop een hapje en drankje

Graag aanmelden via: contact@lunettenwilwel.nl of via 06 53695404