Vrijdagmiddag 28 september kan je deelnemen aan een buurtdialoogin de Musketon. Samen met anderen delen we ervaringen en verkennen we onze dromen en idealen rond ‘Lekker in je vel’ en hoe we daarmee aan de slag kunnen.

Lekker in je vel
Wat betekent lekker in je vel in jouw leven, jouw (vrijwilligers)werk, voor jou persoonlijk? Wanneer zat/zit je lekker in je vel thuis, met vrienden, familie, op je werk? Wat is daarvoor nodig, wat helpt jou? En wat doe je als je (niet) lekker in je vel zit? Wanneer jij je wellicht eenzaam of alleen voelt.
Is er dan muziek die je opvrolijkt, je voeten van de vloer brengen, een gedicht waar je kippenvel van krijgt, een film of video die blij maakt, kunst die je ogen doen schitteren of een maatje met wie je iets kan delen? Tijdens de buurtdialoog staat elkaar ontmoeten en elkaar inspireren centraal.

Wat is een buurtdialoog?
In een buurtdialoog kun je jouw ervaringen en dromen met buurtgenoten delen in een open en verdiepend gesprek. De gesprekken vinden plaats aan tafels van 6 tot 8 personen onder begeleiding van een getrainde dialoogbegeleider. Iedereen komt aan bod en wordt gehoord. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en mooie verhalen van mensen uit je buurt. Lees hier meer over wat een dialoog is: Wat is een dialoog?

Datum & tijd
Datum: 28 september | Tijd: 14:30 – 17:00
na afloop een hapje en drankje

Graag aanmelden via: contact@lunettenwilwel.nl of via 06 53695404