Op de foto: links Elles Rozing, mede-initiatiefnemer en redacteur van Hallo! Lunetten en rechts Inge Puyman, bestuurslid van Lunetten Wil Wel bij het ondertekenen van de overeenkomst in Aristo zalencentrum.

Samenwerking Hallo! Lunetten en Lunetten Wil Wel
Afgelopen week ondertekenden het wijkmagazine Hallo! Lunetten en het wijkinitiatief Lunetten Wil wel een overeenkomst over samenwerking in 2017.

In 2017 zal Lunetten Wil Wel, dat zich sterk maakt voor een sterk sociaal netwerk in de wijk Lunetten, in elke uitgave van Hallo! Lunetten een pagina vullen met informatie over de activiteiten en initiatieven die Lunetten Wil Wel organiseert. Dat zijn o.a. een zondagmiddagactiviteit op de laatste zondag van de maand, activiteiten en ondersteuning voor mantelzorgers in de wijk en de klussendienst.

Daarmee komt de informatie van Lunetten Wil Wel ook bij dat deel van doelgroep die minder digitaal vaardig is, want Hallo! Lunetten wordt binnen de wijk nagenoeg huis aan huis verspreid op 5000 adressen.

Voor Hallo! Lunetten onderstreept de samenwerking met Lunetten wil Wel de doelstelling van de initiatiefnemers Elles Rozing en Hans Smeijsters: een laagdrempelig, informatief en vrolijk magazine maken voor iedereen in de wijk en op die manier bijdragen aan een goede sfeer Lunetten.

 

Hallo! Lunetten januari 2017  Hallo! Lunetten pagina Lunetten Wil Wel januari 2017

Links: de cover van het eerste nummer van 2017 van Hallo! Lunetten.
Rechts: de pagina van Lunetten Wil Wel in datzelfde nummer.