Zondag 29 januari 2017 10:30 – 16:00                                                                       

Theaterzaal Musketon

Het eerste kampioenschap Kolonisten van Catan voor inwoners uit Lunetten wordt op zondag 29 januari 2017 gehouden! Met een speciaal Lunetten bord. Het kampioenschap is leuk, maar gezelligheid staat voorop.

Hoe ziet de dag er uit? 10:30 uur       : inloop, aanmelden, bord opzetten 10:45 – 11:00 : welkom & toernooiregels 11:00 – 12:15 : eerste ronde: basisvariant 12:15 – 12:45 : pauze/lunch 12:45 – 14:00 : tweede ronde: steden en ridders 14.00 – 14.30 : pauze 14:30 – 15:45 : derde ronde: op speciaal Lunetten bord 15:45 uur       : prijsuitreiking

We spelen in principe met z’n vieren aan één bord, meegenomen door de deelnemers zelf. Wij maken een lijstje met toernooispelregels, die voor iedereen gelden. Dit om misverstanden te voorkomen. Een gezellige dag staat voorop. Je kunt er ook voor kiezen alleen de basisvariant te spelen. Kinderen zijn welkom!

Wie mag meedoen? Iedereen die in Lunetten woont of ooit gewoond heeft. Er is plek voor maximaal 48 mensen.

Aanmelden: Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar catan@janberno.nl. (ook voor al je vragen). Het volgende is voor ons handig om te weten:

  • Of je wel of niet ouder dan 18 jaar bent.
  • Als je in bezit ben van een compleet basisspel en van Steden en Ridders, help je ons wanneer je dit meeneemt.
  • Aanmelden is niet verplicht maar het is handig voor ons te weten hoeveel spelers we kunnen verwachten en voor hoeveel mensen we het speciale bord moeten maken. Indien er meer aanmeldingen zijn dan door ons voorzien, kunnen de eerste 48 mensen in ieder geval meespelen.

Ken jij nog meer mensen in Lunetten die Kolonisten van Catan ook erg leuk vinden: geef dit bericht door en laten we er samen een mooi evenement van maken. De entree is gratis, koffie en thee kun je (tegen schappelijke prijzen) bij de bar van de Musketon kopen. Lunch moet je zelf meenemen. Laatste info op: www.janberno.nl/catan

Vriendelijke groet, Angelique, Hester, Iris, Jan-Berno